Σφαιρόπουλος: «Έτσι δεν πάμε πουθενά, μας έπιασε πανικός» (vids)

Σφαιρόπουλος: «Έτσι δεν πάμε πουθενά, μας έπιασε πανικός» (vids)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός πανικοβλήθηκε, αλλά υποστήριξε πως έχει την εμπειρία να γυρίσει την κατάσταση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: Κων/νος Μελάγιες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε στους εκπροσώπους Τύπου μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις: «Δεν ήμασταν όπως έπρεπε, δυνατοί κι επιθετικοί. Ξεκινήσαμε καλά την πρώτη περίοδο, όμως τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η Ζαλγκίρις, τους κράτησαν στο παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ κακό δεύτερο δεκάλεπτο, που χάλασε όλη την εικόνα του παιχνιδιού. Έπρεπε να προφυλάξουμε την ρακέτα και δώσαμε ένα 84% στο πρώτο μέρος για σουτ δύο πόντων. Με τέτοια ποσοστά και τέτοια άμυνα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Κάναμε μια προσπάθεια να αντιδράσουμε, αλλά χάσαμε σουτ και ο Γιανκούνας έβαζε κρίσιμα και ήταν δύσκολο να επανέλθουμε.

Αν παίξουμε έτσι πάλι δεν έχουμε καμία τύχη. Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο, να έχουμε αυτό του δεύτερου αγώνα. Έχουμε την εμπειρία, τις δυνατότητες και την ικανότητα να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είχαν 24 ασίστ σε 40 λεπτά. Ήταν μεγάλο το νούμερο και δεν προφυλάξαμε τη ρακέτα. Μας έπιασε πανικός, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, τρέχαμε όπου να 'ναι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Οι τραυματισμοί δεν είναι θέμα ενέργειας, αλλά φόρμας. Αλλά τώρα, το καταλαβαίνω, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που παίζουν με ενέσεις. Πάλι 4 ήταν έτσι. Πρέπει να κάνουμε το παν για να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε όλους τους τομείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.