Ρέγιες: «Να κερδίσουμε τη σειρά στη Μαδρίτη»

Gazzetta team
Ρέγιες: «Να κερδίσουμε τη σειρά στη Μαδρίτη»
Η Ρεάλ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη (25 & 27/4) και ο Φελίπε Ρέγιες εξήγησε πως η «Βασίλισσα» θέλει να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Final 4 στην έδρα της.

«Μετά τη νίκη μας στο Game 2 νιώθουμε αυτοπεποίθηση. Πετύχαμε το στόχο μας, που ήταν τουλάχιστον μία νίκη εκτός έδρας και φέρνουμε τη σειρά στη Μαδρίτη για να προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε με τον κόσμο μας και να κλείσουμε θέση για το Final 4» εξήγησε αρχικώς ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε: «Τα παιδιά είναι πολύ καλά προετοιμασμένα και δεν μπορούν να περιμένουν ως την Τετάρτη. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας. Το κλειδί γι αυτό είναι να έχουμε κίνητρο ως ομάδα και να εστιάσουμε στη νίκη από το τζάμπολ. Στα δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής έχουμε δει ότι η ομάδα που ξεκίνησε καλύτερα κέρδισε και το παιχνίδι. Στο πρώτο παιχνίδι αρχίσαμε πολύ άσχημα και ο Παναθηναϊκός πήγε εκεί που ήθελε το ρυθμό και στο δεύτερο παιχνίδι ήμασταν σε θέση να απαντήσουμε και αλλάξαμε την στάση μας. Βγήκαμε και πήραμε το παιχνίδι».

Ο Ρέγιες σχολίασε τη στήριξη του κόσμου της Ρεάλ Μαδρίτης: «Όπως πάντα, ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας. Επιπλέον, σε τέτοια παιχνίδια μας ενισχύουν πραγματικά και η υποστήριξή τους θα είναι πολύ σημαντική. Ελπίζουν ότι οι εξέδρες θα είναι γεμάτες το βράδυ της Τετάρτης παρά τα προβλήματα που υπήρξαν πρόσφατα, αλλά μπορούμε να βασιστούμε στον κόσμο μας, να μας στηρίξει και να μας δώσει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη σε μια δύσκολη σειρά όπως αυτή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.