Σφαιρόπουλος: «Ελπίζω οι δηλώσεις του Σάρας να μην επηρεάσουν ξανά τους διαιτητές!»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Ελπίζω οι δηλώσεις του Σάρας να μην επηρεάσουν ξανά τους διαιτητές!»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τις δηλώσεις του Σάρας Γιασικεβίτσιους για τη διαιτησία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζαλγκίρις, τονίζοντας πως ελπίζει να μην επηρεαστούν οι διαιτητές για τα επόμενα ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου

«Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Έχοντας χάσει το πρώτο ματς, το δεύτερο ήταν ακόμη πιο δύσκολο. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και έδειξαν πως έχουν τεράστιο κίνητρο. Κατέθεσαν την ψυχή τους πάνω στο γήπεδο. Μετά τα πρώτα πέντε λεπτά, παίξαμε εξαιρετική άμυνα και ελέγξαμε το παιχνίδι. Από τους 81 πόντους που βάζει κατά μέσο όρο η Ζαλγκίρις, την κρατήσαμε στους 68. Παρόλο που στο ημίχρονο ξέραμε πως θα αντιδράσουν, μείναμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ τους τραυματίες παίκτες, που έπαιξαν σήμερα με αυτοθυσία. Έδωσαν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παίρνουν τα εύσημα από όλους μας. Να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας, γιατί υποστήριξαν την ομάδα πολύ όμορφα σε όλο το ματς».

Για τη βοήθεια των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο: «Πραγματικά, είναι πολύ σημαντικό ότι οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο έπαιξαν με αυταπάρνηση. Περιμένω πολλά περισσότερα από όλους και σίγουρα θα έχουν περισσότερο χρόνο, όταν παίζουν έτσι».

Για τις δηλώσεις του Γιασικεβίτσιους για την διαιτησία: «Πρώτα απ' όλα, το πιο σημαντικό είναι ότι έτσι όπως παίζει άμυνα η Ζαλγκίρις έπρεπε να σουτάρουμε 45 βολές. Η Ζαλγκίρις παίζει με χέρια και σπρωξίματα εκτός φάσης. Ελπίζω να μην επηρεάσουν τη διαιτησία του επόμενου αγώνα οι δηλώσεις του κυρίου Γιασικεβίτσιους, όπως είχε γίνει και πριν το πρώτο ματς».

Για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά το 1-1: «Το... πρέπει πάει στους αντίπαλους παίκτες. Εμείς πάμε εκεί να παλέψουμε. Έχουμε χρόνο να συγκεντρωθούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.