Μόνο ένας προπονητής της Euroleague «βλέπει»... αιώνιους στο Final 4!

Gazzetta team
Μόνο ένας προπονητής της Euroleague «βλέπει»... αιώνιους στο Final 4!
Οι προπονητές της Euroleague έκαναν τις προβλέψεις τους για τις ομάδες που θα προκριθούν στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Σε αντίθεση με τους παίκτες της Euroleague, οι προπονητές της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης δεν βλέπουν τους «αιώνιους» να φτάνουν στο Final 4.

Μόνο ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους Μπάνκι - Σπάχια να στηρίζουν τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά:

Σιμόνε Πιανιτζιάνι (Αρμάνι Μιλάνο)

ΤΣΣΚΑ - Χίμκι 3-1: Η επίθεση της ΤΣΣΚΑ, μαζί με το ταλέντο της και την εκτέλεση στο πικ εν ρολ είναι... πολύ για τη Χίμκι, αλλά αφού γνωρίζουν η μία την άλλη καλά, περιμένω η Χίμκι να κάνει νίκη.
Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια 3-2: Αμφότερες έχουν βάθος και είναι αθλητικές, αλλά στο τέλος το πλεονέκτημα, η εμπειρία και η σκληράδα θα καθορίσουν τη σειρά.
Παναθηναϊκός - Ρεάλ 3-2: Είναι η σειρά των εποχών! Δεν βλέπω πως θα χάσει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Οπότε ποντάρω σε αυτόν, αν και είναι κλειστή η σειρά.
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 3-1: Έχουν περισσότερη εμπειρία, ξέρουν πως να αντιδράσουν σε τέτοιες καταστάσεις, ακόμα και κόντρα σε μια ποιοτική και ενθουσιώδη ομάδα, όπως η Ζαλγκίρις.

Λούκα Μπάνκι (Μπάμπεργκ)

ΤΣΣΚΑ - Χίμκι 3-2: Η ΤΣΣΚΑ παίζει καλύτερα, αλλά η Χίμκι θα έχει ευκαιρία να αντιδράσει. Περιμένω μια αντίδραση από αυτή, αφού είναι το αουτσάιντερ στη σειρά. Αλλά η ΤΣΣΚΑ θα νικήσει στο τέλος.
Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια 3-1: Θα μιλήσει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά περιμένω μια νίκη της Μπασκόνια στην έδρα της, αφού έδειξε αντίδραση στο τελευταίο μέρος της κανονικής σεζόν.
Παναθηναϊκός - Ρεάλ 2-3: Μια πολύ κλειστή σειρά, με τις πιθανότητες να είναι 50-50. Αν ο Γιουλ γυρίσει, τότε η Ρεάλ θα έχει περισσότερο βάθος.
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 3-0: Θα προσεγγίσει τη σειρά με την αληθινή ταυτότητα που έχει και είναι μια ομάδα που με εξέπληξε πολύ μέσα στα χρόνια, λόγω του στυλ της και του αμυντικού αντικτύπου της.

Εργκίν Αταμάν (Εφές)

ΤΣΣΚΑ - Χίμκι 3-0: Είναι το φαβορί για τον τίτλο.
Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια 3-2: Πλεονέκτημα έδρας και εμπειρία.
Παναθηναϊκός - Ρεάλ 1-3: Η συνεισφορά από τον πάγκο κάνει τη διαφορά.
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 2-3: Η έκπληξη της σεζόν.

Χοάν Πλάθα (Μάλαγα)

ΤΣΣΚΑ - Χίμκι 3-1: Είναι καλύτερη.
Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια 3-2: Έχουν περισσότερη εμπειρία.
Παναθηναϊκός - Ρεάλ 2-3: Έχουν εμπειρία και βάθος στο ρόστερ.
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 1-3: Πείνα...

Νέβεν Σπάχια (Μακάμπι)

ΤΣΣΚΑ - Χίμκι 3-1: Η ποιότητα και η εμπειρία της ΤΣΣΚΑ στα playoffs είναι προτέρημα. Η Χίμκι έκανε μεγάλη επιτυχία με την πρόκρισή της εδώ, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία όσον αφορά την ποιότητα των ομάδων.
Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια 3-1: Η Μπασκόνια θα πάρει ένα ματς, αλλά η Φενέρ τη σειρά. Ο προπονητής της Φενέρ και οι παίκτες της έχουν πολύ εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Η Μπασκόνια είναι το αουτσάιντερ.
Παναθηναϊκός - Ρεάλ 2-3: Ακόμα και με το πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός και το υπέροχο κοινό του, η Ρεάλ θα νικήσει. Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές.
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 3-2: Επίσης ενδιαφέρουσα σειρά, αλλά ο Ολυμπιακός θα νικήσει λόγω της εμπειρίας του και του πλεονεκτήματος έδρας.

Τσους Βιδορέτα (Βαλένθια)

ΤΣΣΚΑ - Χίμκι 3-1: Έχει καλύτερο ρόστερ κι εμπειρία.
Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια 3-2: Το πλεονέκτημα έδρας θα είναι το κλειδί.
Παναθηναϊκός - Ρεάλ 1-3: Περισσότερη εμπειρία σε αυτού του είδους τα παιχνίδια.
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 1-3: Είναι η αποκάλυψη της σεζόν και νομίζω θα κάνουν την έκπληξη με μία νίκη στην Ελλάδα.