«Ντιλέινι έλα στον Ολυμπιακό για να κουβαλάς τις πετσέτες του Σπανούλη!» (pics)

Gazzetta team
«Ντιλέινι έλα στον Ολυμπιακό για να κουβαλάς τις πετσέτες του Σπανούλη!» (pics)
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι μίλησε για το καλοκαίρι που θα είναι free agent και απάντησε με ξεχωριστό τρόπο σε έναν φίλο του στο twitter για τις... πετσέτες του Σπανούλη!

Οι Χοκς δεν μπήκαν στα playoffs και έτσι ο Μάλκολμ Ντιλέινι δεν θα έχει άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πρώην γκαρντ της Μπάγερν και της Λοκομοτίβ Κουμπάν μίλησε για το καλοκαίρι που θα είναι free agent, γράφοντας στο twitter «Το τελευταίο διάστημα δεν είχα υπάρξει ελεύθερος. Αυτό θα είναι ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι, είμαι ενθουσιασμένος».

Ένας χρήστης του twitter απάντησε με εκπληκτικό τρόπο: «Υπόγραψε στην ομάδα του Σπανούλη και ίσως μπορείς να κουβαλάς τις πετσέτες του», με τον Ντιλέινι να απαντά: «Τι μέσο όρο πόντων έχω απέναντι στον Ολυμπιακό;».

O χρήστης απάντησε: «21 πόντους, με 2 ήττες», κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Ντιλέινι: «Ήταν η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τότε και εγώ έπαιζα για πρώτη φορά στην Euroleague. Kαι η δεύτερη ήττα ήρθε, ενώ είχα βάλει δυο βολές που μας έβαλαν μπροστά και ο κόουτς αποφάσισε να κάνουμε φάουλ, για να έχουμε την τελευταία επίθεση».