Φοβερός διάλογος Γιαννακόπουλου-Χεζόνια στο Instagram! (pics)

Gazzetta team
Φοβερός διάλογος Γιαννακόπουλου-Χεζόνια στο Instagram! (pics)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάριο Χεζόνια, είχαν έναν επικό διάλογο στο Instagram με τον πρώτο να βάζει... φιτιλιές στον κόσμο λέγοντας πως τα πράσινα του πηγαίνουν περισσότερο και τον NBAer να δίνει... ραντεβού μαζί του στα play off της EuroLeague!

Την... όρεξη στους φίλους του Παναθηναϊκού ανοίγει ο νέος διάλογος ανάμεσα σε Δημήτρη Γιανακόπουλος και Μάριο Χεζόνια στο Instagram! Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, σχολίασε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Κροάτης NBAer, γράφοντάς του: «Το πράσινο θα σου ταίριαζε καλύτερα».

Η απάντηση του Χεζόνια δεν άργησε να έρθει! Ο άσος των Μάτζικ, έγραψε: «Αυτό ισχύει πάντα!», και δεν έμεινε εκεί δίνοντας... ραντεβού με τον ίδιο αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού στα play off της EuroLeague, μιας και συνέχισε γράφοντας: «Σχεδιάζω να έρθω να σας δω στα πλέι οφ».

Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του Κροάτη λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος πολλάκις έχει δείξει την τρέλα του με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να κρύβει την επιθυμία του να αγωνιστεί μια μέρα με το «τριφύλλι» στο στήθος, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος...