Αμφίβολος με Ερυθρό Αστέρα ο Καμπάτσο!

Gazzetta team
Αμφίβολος με Ερυθρό Αστέρα ο Καμπάτσο!
Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα (30/3, 20:00), σε ένα ματς που είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Φακούντο Καμπάτσο.

Σημαντικό ματς δίνει η Ρεάλ μέσα στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να κρατήσει την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας.

Αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Σέρβους θα είναι ο Φακούντο Καμπάτσο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο: «Ο Καμπάτσο θέλει να παίξει, αλλά δεν μπορούμε να πιέσουμε την κατάσταση. Ο Καμπάτσο δεν μπορούσε να προπονηθεί όλη την εβδομάδα αλλά θα ταξιδέψει. Ο Τέιλορ είναι σε παρόμοια κατάσταση, ενώ ο Αγιόν επανέρχεται στο ρυθμό της ομάδας σιγά-σιγά. Όλοι θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι εκτός από τον Γιουλ και τον Κούζμιτς. Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα με θορυβώδεις φιλάθλους. Ο Ερυθρός είναι πολύ ικανός στο σκοράρισμα ειδικά στην έδρα του και έχει πολύ ενέργεια. Μας κέρδισαν την τελευταία φορά. Έχουν αλλάξει λίγο από τότε επειδή είχαν νέες προσθήκες και αυτό τους έχει δώσει περισσότερη ισορροπία. Ξέρουμε τι μας περιμένει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα σκληρό, δύσκολο και με πολλές επαφές ματς».