Ματς κορυφής και... επιστροφής στις νίκες!

Gazzetta team
Ματς κορυφής και... επιστροφής στις νίκες!
Ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει εις πέρας την δύσκολη αποστολή στην Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21/3, 19:00, Novasports 2) και να «αγκαλιάσει» την δεύτερη θέση!

Το έργο του; Δύσκολο. Παρόλα αυτά πρόκειται για ένα ματς όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Μετά και την απρόσμενη (τουλάχιστον ως προς το σκορ) ήττα από την Μπαρτσελόνα την περασμένη εβδομάδα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θέλει μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας προκειμένου να «ρεφάρει» και να παραμείνει στο κυνήγι για την 2η θέση!

Τις περισσότερες φορές βάζει... δύσκολα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αυτό ακριβώς καλείται να κάνει και στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής (21/3, 19:00, Novasports 2) στη ρωσική πρωτεύουσα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ωστόσο δεν υπολογίζει στους Κώστα Παπανικολάου, Βαγγέλη Μάντζαρη και Βασίλης Τολιόπουλος οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα και δεν ακολούθησαν την αποστολή.

Βέβαια σε περίπτωση νίκης θα διατηρήσει και τις... μαθηματικές ελπίδες του για την κατάκτηση, ακόμα και της πρώτης θέσης από τη στιγμή που «έχει» την ισοβαθμία με την ΤΣΣΚΑ,

Στην αντίθετη περίπτωση, οι Ρώσοι θα «κλειδώσουν» την κορυφή της regular season μετατρέποντας τα εναπομείναντα παιχνίδια σε... τυπική διαδικασία.