ΜακΛιν: «Συγκέντρωση και σκληράδα για το πλεονέκτημα έδρας»!

Gazzetta team
ΜακΛιν: «Συγκέντρωση και σκληράδα για το πλεονέκτημα έδρας»!
Ο Τζαμέλ ΜακΛιν μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (15/03, 21:00), για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Ο φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού είπε αρχικά: «Στην άμυνα είναι πολύ επιθετικοί σε όλο το παιχνίδι. Έχουν ψηλούς που προστατεύουν τη στεφάνη. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη».

Για τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα σχολίασε: «Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε σκληρά για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα Euroleague με πολλούς και ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη. Η Μπαρτσελόνα έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι με νίκες όπως αυτή κόντρα στη Ρεάλ».

Για τις «μάχες» κάτω από τα καλάθια υποστήριξε: «Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά ο Μιλουτίνοφ έχει τον όγκο για να ματσάρει τον Τόμιτς. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τέτοια παιχνίδια, κάτι που κάναμε και κόντρα στη Ρεάλ. Οι περιφερειακοί ξέρουν πότε να πασάρουν, αλλά και να σουτάρουν. Είναι μια πρόκληση για εμάς και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».