Συγκλονιστικό βίντεο της Euroleague για το «αιώνιο» ντέρμπι! (vid)

Συγκλονιστικό βίντεο της Euroleague για το «αιώνιο» ντέρμπι! (vid)
Η Euroleague κατέγραψε τον παλμό του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, από την αρχή μέχρι το τέλος του! Δείτε τι λένε οι πρωταγωνιστές!

Είναι αλήθεια πως ένα ντέρμπι «αιωνίων» έχει άλλη... αίγλη και μονοπωλεί το ενδιαφέρον!

Η Euroleague δημιούργησε ένα συγκλονιστικό βίντεο, αφιερωμένο στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της 24ης αγωνιστικής, με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές να μιλούν γι' αυτό.

Μάλιστα, η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έκανε και ρεπορτάζ στο δρόμο, ζητώντας την γνώμη των απλών φιλάθλων και οπαδών για την μεγάλη αναμέτρηση της Αθήνας.

«Όλοι περιμένουν την επόμενη ημέρα για να πάνε στις δουλειές τους και να αρχίσουν να κάνουν αστεία ο ένας στον άλλον. Είναι δύο ώρες ευτυχίας, δύο ώρες έντονων συναισθημάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρίντεζης.

Ο Σπανούλης υποστήριξε: «Είναι το ντέρμπι της πόλης κι όλοι θέλουν να νικήσουν. Πρέπει να εστιάσεις στο παιχνίδι και να καθαρίσεις το μυαλό σου από τα πάντα. Είναι ωραίο συναίσθημα να νικάς, αλλά δεν το είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και πρέπει να το ξεχάσεις γρήγορα».

Από την άλλη, ο Γκιστ πρόσθεσε: «Θέλω να είμαι στη νικήτρια ομάδα, είναι υπόθεση της... πόλης. Νιώθεις σίγουρα την ενέργεια. Ειδικά όταν τραγουδούν συνθήματα», ενώ ο Μάντζαρης κατέληξε: «Είναι ωραίο να πηγαίνεις στην έδρα τους και να ξέρεις ότι είστε 20 άτομα εναντίον 20.000. Νιώθεις ωραία».