Όλα ανοιχτά για Ντόντσιτς με Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Όλα ανοιχτά για Ντόντσιτς με Παναθηναϊκό!
Παρά την επίσημη ενημέρωση της σλοβενικής ομοσπονδίας που ανέφερε ότι ο Ντόντσιτς θα μείνει εκτός δράσης για 2 εβδομάδες, οι πληροφορίες της Euroleague Greece αναφέρουν ότι η κρισιμότητα του αγώνα και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να βοηθήσει, οδηγούν σε ένα "θρίλερ" που θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Μπορεί η σλοβενική ομοσπονδία να αναφέρει πως ο Λούκα Ντόντσιτς θα μείνει στα... πιτς για δύο εβδομάδες και οι Μαδριλένοι δεν θα τον έχουν στη διάθεση τους για το αποψινό ματς με τον Παναθηναϊκό (22:00), αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της Euroleague Greece η συμμετοχή του Σλοβένου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Λάσο.

Το ματς της 25ης αγωνιστικής της Euroleague θα κρίνει πολλά για το πλεονέκτημα έδρας ενόψει και των playoffs και ο Ισπανός τεχνικός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της παρουσίας του ηγέτη του. Ο Ντόντσιτς θέλει να βρεθεί στην 12άδα και αν χρειαστεί να βοηθήσει με ένεση, ίσως μπει στα πλάνα του Λάσο και την τελευταία στιγμή.

Φέτος ο Σλοβένος πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις, αφού μετρά 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ ανά ματς, όντας ένα από τα φαβορί για το βραβείο του MVP.