Να... ανάψει φωτιά τετράδας στην παγωμένη Μόσχα!

Αντωνία Σπανού
Να... ανάψει φωτιά τετράδας στην παγωμένη Μόσχα!
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην παγωμένη Μόσχα από την Χίμκι (19:00, NS2) και θέλει την νίκη για να παραμείνει στην 4άδα πλεονεκτήματος.

Ευρωπαϊκή επιστροφή και για τον Παναθηναϊκό που έχει δύσκολο έργο στην παγωμένη Μόσχα και φιλοξενείται από την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μία ακόμα νίκη μετά από εκείνη κόντρα στην Μπασκόνια, την προηγούμενη αγωνιστική, θα εδραιώσει για το καλά τους «πράσινους» στην 4άδα πλεονεκτήματος της βαθμολογίας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Τσάβι Πασκουάλ, αφού στην Αθήνα έμειναν οι Κένι Γκέιμπριελ και Ματ Λοτζέσκι, ενώ κανονικά ταξίδεψε με την αποστολή ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, όπως και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Μάικ Τζέιμς και ο Έιντριεν Πέιν.

Από την άλλη και η Χίμκι παλεύει για το καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία, με τους Ρώσους να προέρχονται από δύο νίκες και να θέλουν να... τριτώσουν το καλό.

Ο Αλεξέι Σβεντ, τις προηγούμενες ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟ.

Στις προπονήσεις έχει επιστρέψει και ο Τόμας Ρόμπινσον, που είχε σπάσει το χέρι του τον περασμένο Νοέμβριο, που όμως είναι πίσω σε φυσική κατάσταση αν και ζήτησε από τον προπονητή του να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή της ομάδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.