Σίνγκλετον: «Περιμένω με ανυπομονησία να δω τους Τζέιμς και Πέιν»

Σίνγκλετον: «Περιμένω με ανυπομονησία να δω τους Τζέιμς και Πέιν»

Γιώργος Κούβαρης
Σίνγκλετον: «Περιμένω με ανυπομονησία να δω τους Τζέιμς και Πέιν»
Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Ρωσία κόντρα στην Χίμκι (23/2, 19:00), αναφέρθηκε στους Τζέιμς και Πέιν, ενώ συνέστησε την απαραίτητη προσοχή στον Αλεξέι Σβεντ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αρχικά στάθηκε στο διάστημα της διακοπής λέγοντας στην κάμερα της Nova ότι «όλοι στην Euroleague θέλανε ξεκούραση. Είχαμε κάποια θέματα που θέλαμε να λύσουμε».

Για το ντεμπούτο των Μάικ Τζέιμς και Έιντριαν Πέιν είπε ότι «περιμένω με ανυπομονησία να δούμε πως θα μπουν στην ομάδα. Έχουν τα χαρακτηριστικά τους και περιμένουμε να προσαρμοστούν. Θέλουμε να δούμε πως θα είναι η ομάδα και πως θα παίξει στο παρκέ».

Όσο για τον Σβεντ και την ατμόσφαιρα στην έδρα της Χίμκι; «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Σβεντ και να βγάλουμε το πλάνο μας. Πρέπει να φέρουμε τη δική μας ενέργεια στο παρκέ και να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει καμία σχέση η ατμόσφαιρα που κάνουν οι δικοί μας φίλοι με αυτή της Χίμκι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.