Το «ερυθρόλευκο» 5-0 κόντρα στις ομάδες του περσινού Final 4

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Το «ερυθρόλευκο» 5-0 κόντρα στις ομάδες του περσινού Final 4
Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος φέτος σε όσα ματς έχει παίξει με τις ομάδες που αγωνίστηκαν πέρυσι στο Final 4.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Μαδρίτη παίρνοντας μία σπουδαία νίκη η οποία τον έφερε πιο κοντά στο πλεονέκτημα της έδρας.

Οι Πειραιώτες δείχνουν μία απίστευτη ετοιμότητα απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους οι οποίοι αποτελούν και μέρος των βασικών συνδιεκδικητών του τροπαίου.

Χαρακτηριστικό είναι πως στα παιχνίδια με τις ομάδες που βρέθηκαν πέρυσι στο Final 4, ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει σε όλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν δύο φορές τη Φενέρμπαχτσε, δύο τη Ρεάλ Μαδρίτης και μία την ΤΣΣΚΑ έχοντας συνολικό ρεκόρ 5-0 και να απομένει ένα ματς ακόμη στη Μόσχα.

Η ΤΣΣΚΑ έχει ρεκόρ 1-3 αφού έχει νικήσει μόνο τη Ρεάλ στην έδρα της κι έχει ηττηθεί εκτός από το ΣΕΦ, στο γήπεδό της από τη Φενέρμπαχτσε και στη Μαδρίτη. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό και θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει υποστεί δύο ήττες από τον Ολυμπιακό, έχει μοιραστεί τα αποτελέσματα με την ΤΣΣΚΑ κι έχει νικήσει στην Τουρκία τη Φενέρ με την οποία μένει να αναμετρηθεί στο γήπεδό της.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε έχει υποστεί δύο ήττες από τον Ολυμπιακό, μία από τη Ρεάλ κι έχει νικήσει στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μένει να παίξει εντός με τους Ρώσους και εκτός με τη Ρεάλ.

ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ FINAL 4

ΟΜΑΔΑ

ΡΕΚΟΡ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

5-0

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

2-3

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

1-3

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

1-3