Πασκουάλ: «Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Γιαννακόπουλο»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Γιαννακόπουλο»
Μια διαφορετική Συνέντευξη Τύπου από τον Τσάβι Πασκουάλ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια.

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ήθελε να στείλει ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια.

Ο Καταλανός προπονητής δεν δέχθηκε καμία ερώτηση από τους εκπροσώπους Τύπου, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, και έβγαλε μια μικρή ομιλία σχετικά με την κόντρα που υπάρχει μεταξύ Euroleague και Δημήτρη Γιαννακόπουλος.

Αυτός που επισήμανε ο τεχνικός του «τρυφιλλιού» είναι πως «ο Παναθηναϊκός είναι ένα» και ζήτησε ηρεμία από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω κάτι διαφορετικό πρώτα από όλα. Σήμερα δεν θα δεχθώ καμία ερώτηση, είναι απόφασή μου, σχετικά με το παιχνίδι, γιατί θέλω να μιλήσω. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς που ήρθαν σήμερα, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄αυτό. Έχω μεγάλο σεβασμό κι εκτίμηση προς όλους σας, δεν έχει να κάνει με εσάς αυτό, και δεν υπάρχει καμία σχέση με εσάς.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια και αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι. Όταν ένας παίκτης έχει ένα πρόβλημα, το πρόβλημα είναι όλων.Το ίδιο συμβαίνει και με τον προπονητή και με έναν οπαδό. Και σαφώς όταν συμβαίνει κάτι με τον ιδιοκτήτη μας είναι πρόβλημα όλων.

Δεν φαίνεται λογικό σε κανέναν να μην μπορεί να έρθει ο ιδιοκτήτης στο γήπεδο. Πέρα από το ποιος έχει δίκιο σε αυτό, το σημαντικό είναι να δώσουμε την εικόνα που ισχύει προς τα έξω, ότι είμαστε ένα. Όλοι έχουμε αρνητικά και θετικά αλλά είμαστε μαζί.

Πιστεύω πως η Euroleague χωρίς τον Παναθηναϊκό είναι ένας δρόμος χωρίς αυτοκίνητα. Και ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Δημήτρη είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να το διανοηθεί.

Ζητάμε από όλο τον κόσμο να δουλέψει για να έχουμε αρμονία, όποιος είναι να κάνει ένα βήμα πίσω να το κάνει και να λήξει μια κατάσταση, η οποία δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει. Δεν θα ήθελα να κάνω σχόλιο για το ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι και αν υπάρχουν λόγοι ή όχι. Θέλω αρμονία όλα τα μέρη.

Στόχος είναι να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς.

Το μήνυμα είναι ένα: ο Παναθηναϊκός είναι ένα, είμαστε όλοι πάντα στην ίδια κατεύθυνση. Θα ήθελα να σας απολογηθώ για το σημερινό, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου με έναν πολιτισμένο τρόπο, με ηρεμία πρέπει να συνεχίσουμε στην Euroleague τον αγώνα μας, με σεβασμό σε όλους.

Σας ευχαριστώ πολύ και στο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος θα απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση έχει να κάνει και με το σημερινό παιχνίδι».