Καλάθης: «Ελπίζω να είμαστε στη Σερβία...» (vid)

Καλάθης: «Ελπίζω να είμαστε στη Σερβία...» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Καλάθης: «Ελπίζω να είμαστε στη Σερβία...» (vid)
Οι Νικ Καλάθης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησαν για τους στόχους του Παναθηναϊκού στην φετινή EuroLeague με τον γκαρντ των «πρασίνων» να βάζει ψηλά τον πήχη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στον ΟΠΑΠ, αναφέρθηκαν τόσο στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ και το ματς με τη Ζάλγκιρις, όσο και στον μεγάλο στόχο της ομάδας την φετινή σεζόν.

«Προφανώς ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας, υπήρχαν σημεία που μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι, όμως είναι καιρός να το ξεπεράσουμε. Να πάρουμε άλλη μια νίκη εντός έδρας και να επιστρέψουμε στην σωστή πορεία» ανέφερε ο Καλάθης για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, ενώ ο Θανάσης, είπε:

«Ήταν απλά ένα παιχνίδι και πλέον πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίσουμε.»

Για την αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις, ο Καλάθης είπε πως «είναι πολύ σημαντικό ματς. Σημαντικό για τους άλλους στο γκρουπ και τους αντιπάλους μας, επειδή έχουν το ίδιο ρεκόρ, αλλά επίσης και για την ψυχολογία μας. Να μπούμε σε νικηφόρα πορεία και να συνεχίσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού: «Για εμάς στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και κάθε στιγμή. Στο τέλος της σεζόν ελπίζω να είμαστε στη Σερβία και να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό».

Όσο για τους οπαδούς της ομάδας; «Περιμένοντας να μπούμε και να παίξουμε είναι πολύ δύσκολο με αυτούς τους τρελάρες!»