«Διαβολοβδομάδα» για το... απόλυτο!

Αντωνία Σπανού
«Διαβολοβδομάδα» για το... απόλυτο!
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Μόσχα από την Χίμκι (19:00, ΝS2) και θέλει το απόλυτο στις... διαβολοβδομάδες, καθώς και την νίκη που μπορεί να τον φέρει στην κορυφή.

Χρόνος για ξεκούραση ή χαλάρωση δεν υπάρχει και αυτό το ξέρουν καλά οι ομάδες της Euroleague. Ο Ολυμπιακός, αφού ξεπέρασε το σοκ της ήττας από την Μπασκόνια, «απάντησε» με 30άρα στην Μακάμπι και πέταξε για την Μόσχα με νέα ψυχολογία και ενέργεια.

Μετά το εξαιρετικό ματς κόντρα στους Ισραηλινούς, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ξαναβρήκε την ηρεμία της, βρήκε σταθερότητα σε έναν βαθμολογικό πίνακα που όλο αλλάζει και θέλει να κάνει την νίκη κόντρα στην Χίμκι και με συνδυασμό αποτελεσμάτων να ξαναπατήσει κορυφή.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» ταξίδεψε στην Ρωσία με 13 παίκτες, προβλήματα δεν υπάρχουν πέρα από τον Τζαμέλ ΜακΛιν.

Ο Αμερικανός σέντερ που έδειξε μέσα σε 5 λεπτά ότι βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση, αλλά στάθηκε άτυχος, ένοιωσε ένα μυϊκό σπασμό και έχει ξεκινήσει εντατικές θεραπείες ώστε να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Μένει να δούμε αν τελικά θα ξεπεράσει το πρόβλημα του και θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του, προσφέροντας του ακόμα μια νίκη.

Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει σταθερότητα και μετά από την νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θέλει την νίκη που θα την εδραιώσει στην 8άδα και θα την φέρει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Ο ηγέτης της Χίμκι, ο Σβεντ, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ανακηρύχθηκε MVP της προηγούμενης αγωνιστικής και αποτελεί πρόκληση για την άμυνα του Ολυμπιακού να σταματήσει το υπερόπλο των Ρώσων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.