Φελντέιν: «Ήθελα να ήμουν πρωταγωνιστής, όχι ένας από τους 12 στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Φελντέιν: «Ήθελα να ήμουν πρωταγωνιστής, όχι ένας από τους 12 στον Παναθηναϊκό»
Ο Τζέιμς Φελντέιν παραχώρησε συνέντευξη στην σελίδα της EuroLeague και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ήταν εύκολη η απόφασή του να μετακομίσει στο Βελιγράδι και στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Δομηνικανός γκαρντ υπογράμμισε ότι ήθελε να είναι από τους παίκτες με πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι μέλος του rotation στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με εξαιρετικά παιδιά και εξαιρετικούς παίκτες. Γνώριζα καλά όταν πήγα εκεί ότι ο ρόλος μου θα ήταν τελείως διαφορετικός σε σχέση με εκείνον που είχα στις προηγούμενες ομάδες μου. Ήξερα ότι μπορούσα να σκοράρω και να κάνω μεγάλα ματς, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλο βάθος» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φελντέιν και συνέχισε:

«Ήμουν έτοιμος γι' αυτό αν και ήξερα ότι ήταν κάτι το διαφορετικό. Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα δύο χρόνια με βοήθησαν πολύ να γίνω αυτό που είμαι τώρα. Υπογράφοντας στον Ερυθρό Αστέρα ήξερα ότι θα είμαι από τους παίκτες που θα βγουν μπροστά. Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι μου και να σκοράρω. Άλλωστε για αυτό ήρθα στην ομάδα. Ήθελα να έχω αυτόν τον ρόλο. Δεν ήθελα να είμαι ένας παίκτης από τους 12 του ρόστερ όπως στον Παναθηναϊκό. Ήθελα να είμαι πρωταγωνιστής και να δείξω τα όσα μπορώ να κάνω στην EuroLeague».

Και κατέληξε: «Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Δείχνω τα όσα μπορώ να κάνω και νιώθω άνετα με αυτό. Ο coach μου δίνει πολύ αυτοπεποίθηση. Με εμπιστεύεται!»