Μπάμπεργκ-Ρεάλ 66-81

Νίκος Καρφής
Μπάμπεργκ-Ρεάλ 66-81
Η Ρεάλ πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα της Μπάμπεργκ, καθώς επικράτησε με 81-66 και έφτασε στο 8-6. Πρωταγωνιστής ο Τόμπκινς με 20 πόντους.

Η Μπάμπεργκ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρει τη Ρεάλ, η οποία νίκησε άνετα και ξεκούραστα με 66-81 και πλέον έχει ρεκόρ 8-6. Στο 6-8 οι Γερμανοί. Για τους νικητές ο Τόμπκινς ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους, ενώ ο Χάκετ είχε 13 για τους ηττημένους. Στους 5 έμεινε ο Ζήσης.

Ο αγώνας

O Tόμπκινς ξεκίνησε «καυτός» το ματς, αφού 10 πόντους και 2/2 τρίποντα έγραψε το 3-14 στο 5'. Η Ρεάλ επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της στο ξεκίνημα και συνέχισε να κάνει οτι θέλει στο παρκέ, με τον Κοζέρ να γράφει το 5-17. Η Μπάμπεργκ δεν μπόρεσε ποτέ να απειλήσει τη Ρεάλ στο υπόλοιπο του δεκαλέπτου και ο Κοζέρ σημείωσε το 13-29.

Η Μπάμπεργκ κατάφερε να μαζέψει λίγο την διαφορά, αφού ο Ζήσης με δίποντο έγραψε το 28-40. Η ομάδα του Λάσο δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα και με τον Ρέγιες να κάνει το 33-50 με δύο ελεύθερες βολές στο 19'. Η Ρεάλ είχε 17 ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο έναντι 7 της Μπάμπεργκ.

 

Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκηνικό ήταν ακριβώς το ίδιο, με την Ρεάλ να συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς, αφού ο Κοζέρ έγραψε το 42-60 στο 25'. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Κοζέρ που είχε κέφια έκανε το 46-68 στο 29'.

Η ομάδα του Τρινκιέρι θέλησε να κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια για επιστροφή και με τον Χάκετ διαμόρφωσε το 61-75. Όμως το σύνολο του Λάσο δεν είχε κανένα πρόβλημα να ελέγξει το ματς μέχρι το τέλος και να φτάσει στο τελικό 66-81.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Ρεάλ πήρε μεγάλο προβάδισμα στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (51-68), μάζεψε 37 ριμπάουντ έναντι 23 των Γερμανών, ενώ ήταν αλάνθαστη από την γραμμή των βολών (20/20).

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Τόμπκινς είχε 20 πόντους με 3/4 τρίποντα, μέτρησε 22 βαθμούς στην αξιολόγηση και ήταν ο κορυφαίος του ματς.

ΑΦΑΝΗΣ «ΗΡΩΑΣ»: Ο Ταβάρες πλησιάσε το double double με 9 πόντους και 10 ριμπάουντ, όντας καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Ντορέλ Ράιτ ήταν άστοχος με 1/8 σουτ. Οι 3 πόντοι είναι λίγοι σε σχέση με αυτά που περίμενε ο Τρινκιέρι.

ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ: Ο Χάκετ έγραψε το 61-75 στο 35', αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, πηγαίνοντας... σβηστά προς τη νίκη στη συνέχεια.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Το κακό πρώτο ημίχρονο (35-50) και την αστοχία στα δίποντα (14/31) η Μπάμπεργκ, ενώ η Ρεάλ τίποτα.

Τα δεκάλεπτα: 13-29, 35-50, 51-68, 66-81

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.