Νέο σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Αγραβάνης!

Νέο σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Αγραβάνης!

Gazzetta team
Νέο σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Αγραβάνης!
Νέος πονοκέφαλος για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, καθώς ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη ρήξη χιαστού και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Αγραβάνη αποδείχθηκε πιο σοβαρός από όσο φαινόταν!

Ο 22χρονος φόργουορντ υπέστη ρήξη χιαστού, κάτι που σημαίνει πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου τη Δευτέρα (18/12), θα λείψει για μήνες κι έτσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έρχεται αντιμέτωπος με νέο «πονοκέφαλο» στην ομάδα του.

Ο «ερυθρόλευκος» παίκτης δεν είχε αγωνιστεί στα τελευταία τέσσερα ματς της ομάδας στην Euroleague. Τελευταία ευρωπαϊκή του εμφάνιση ήταν στις 17 Νοεμβρίου με τον Ερυθρό Αστέρα, όταν και αποκόμισε τον τραυματισμό, ωστόσο έπαιξε στο ματς με τον Κόροιβο μετά.

Νέα ενημέρωση από τους Πειραιώτες αναμένεται και αν όντως τα νέα είναι άσχημα, τότε ο Ολυμπιακός ίσως ψαχτεί για παίκτη, αφού πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη είναι μόνο ο Κάιλ Ουίλτζερ, ενώ η επιστροφή του Κιμ Τιλί αργεί ακόμη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.