Ματσιούλις: «Δεν περίμενα ότι θα έφευγα από τον ΠΑΟ!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Ματσιούλις: «Δεν περίμενα ότι θα έφευγα από τον ΠΑΟ!» (gTV)
O 32χρονος Λιθουανός πρώην παίκτης του «τριφυλλιού», Γιόνας Ματσιούλις, ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεων της 2ετίας του στην Αθήνα, «αποκρυπτογραφεί» το φαινόμενο Ντόντσιτς, συγκρίνει τον Διαμαντίδη με τον Γιουλ κι αποθεώνει τον Καλάθη. Ο ΛεΜπρον, ο Σπανούλης και ο τίτλος στο Final 4 του 2015.

Στα δύο μόλις χρόνια του (2012-2014) στην Αθήνα, πρόλαβε να κατακτήσει ισάριθμα «νταμπλ», να νιώσει σαν στο σπίτι του και να δεθεί τόσο πολύ με την «πράσινη» οικογένεια, που - επειδή είχε άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο - δεν του πέρασε ποτέ από το μυαλό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα.

Γι' αυτό και το σοκ του... χωρισμού ήταν μεγάλο και ξεπεράστηκε μετά από αρκετό καιρό, όταν με τη φανέλα της Ρεάλ κατέκτησε την Euroleague! Στον τελικό της Μαδρίτης (2015), με αντίπαλο τον Ολυμπιακό! Σε ένα ματς που τελείωσε με μία... κοκορομαχία του με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο λόγος για τον Γιόνας Μασιούλις, που με την ευκαιρία της αποψινής (21.00) σπουδαίας αναμέτρησης της «βασίλισσας» με τον Παναθηναϊκό, μίλησε μπροστά στην κάμερα του gTV, για τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2014, την πρωτοφανή εφετινή «κακοκαδαιμονία» της ομάδας του, τον εκπληκτικό Νικ Καλάθη της τρέχουσας σεζόν, ενώ σχολίασε και το «μοναδικό» φαινόμενο που ακούει στο όνομα Λούκα Ντόντσιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.