Τόμιτς: «Κάναμε καλό διάβασμα και νικήσαμε»

Gazzetta team
Τόμιτς: «Κάναμε καλό διάβασμα και νικήσαμε»
Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι και για τον επόμενο αγώνα με την Βαλένθια.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου είπε αρχικά: «Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο η επίθεσή μας λειτούργησε πολύ καλά. Το τέλειο παιχνίδι είναι όταν είσαι καλός και στην άμυνα και στην επίθεση, αλλά και όταν νικάς. Αν είσαι καλός και στις δύο πλευρές του γηπέδου θα τελειώσεις πιο εύκολα το ματς. Ελέγξαμε τον αγώνα και στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Στο τέταρτο πήγαμε πόντο πόντο. Μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο πικ εν ρολ με τον Μίτσοβ και τον Γκουντάιτις. Αλλάξαμε την άμυνα στο τέλος σε αυτό το κομμάτι και καταφέραμε να τους περιορίσουμε. Τους επιτρέψαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, στα οποία σκόραραν στο πρώτο μέρος πολλούς εύκολους πόντους, κάτι το οποίο ήταν το όπλο τους να μείνουν μέσα στο ματς. Ωστόσο, το καλό είναι να κερδίζεις ακόμη και όταν είσαι πολύ καλός σε κάποια σημεία. Είχαμε πολλούς παίκτες σε καλή ημέρα, κάναμε ένα καλό διάβασμα στην επίθεση και το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε».

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο +10, αλλά η Αρμάνι έκανε το come back: «Η Αρμάνι μπορεί να γυρίσει μεγάλες διαφορές, είναι τέτοια ομάδα που δεν πρέπει ποτέ να χαλαρώσεις. Δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια από το πικ εν ρολ και σίγουρα κάποια στιγμή θα έβγαινε μπροστά η Αρμάνι. Ωστόσο, εμείς καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Για την τελευταία φάση της αναμέτρησης, είπε: «Ήταν ένας εναντίον ενός. Ο Κώστας έχει την εμπειρία να βγάζει τέτοιες άμυνες. Πάντα μαρκάκει τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου».

Επόμενος αγώνας και πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο την Βαλένθια: «Θα πρέπει να προετοιμαστούμε. Έχουμε αρκετό χρόνο ενόψει της Βαλένθια. Είναι καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Θα ετοιμαστούμε κατάλληλα, καθώς πρέπει να παίξουμε ένα ακόμη καλύτερο αγώνα, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και εκεί».