Η Μπαρτσελόνα τίμησε τον θρύλο Ναβάρο! (pics & vid)

Η Μπαρτσελόνα τίμησε τον θρύλο Ναβάρο! (pics & vid)

Η Μπαρτσελόνα τίμησε τον θρύλο Ναβάρο! (pics & vid)
Σαν σήμερα (23/11), πριν από 20 ολόκληρα χρόνια, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έκανε το ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα και οι Καταλανοί τίμησαν τον ζωντανό θρύλο τους στο περιθώριο του αγώνα με τη Μακάμπι!

Στις 23 Νοεμβρίου 1997 ένας πιτσιρικάς 17 χρονών, 4 μηνών και 10 ημερών πατούσε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι το παρκέ του Palau Blaugrana κάνοντας το ντεμπούτο του στην Μπαρτσελόνα του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, του Αντρές Χιμένεθ και του Ευθύμη Ρεντζιά κόντρα στην Γρανάδα.

Ένας τύπος που βελτίωνε σιωπηλά ένα όπλο που θα τον έκανε ακαταμάχητο κι έπειτα από δυο δεκαετίες, θα του έδινε όλους τους τίτλους με τους «μπλαουγκράνα», διανύει τα τελευταία μέτρα μιας σπουδαίας διαδρομής και η Μπαρτσελόνα τον τίμησε για τις δυο δεκαετίες της προσφοράς του σε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του πλανήτη!

Ο Τζόρντι Τρίας, ο Βίκτορ Σάδα, ο Ρότζερ Γκριμάου, ο Ράφα Γιοφρέσα, ο Τζιανλούκα Μπαζίλε και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο προπονητής που οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην κατάκτηση της πρώτης Euroleague στην ιστορία της το 2003 βρέθηκαν στο Palau Blaugrana τιμώντας με την παρουσία τους τον ζωντανό θρύλο των «μπλαουγκράνα», ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής Μπάρτσα, Αντρές Ινιέστα.

Παράλληλα οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα σήκωσαν ένα εντυπωσιακό κορεό για τον μεγάλο αρχηγό....

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.