Οι... σποντίτσες του Βατούτιν για τον Τεόντοσιτς!

Οι... σποντίτσες του Βατούτιν για τον Τεόντοσιτς!

Gazzetta team
Οι... σποντίτσες του Βατούτιν για τον Τεόντοσιτς!
Ο Αντρέι Βατούτιν έδωσε συνέντευξη πριν την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με την Φενέρ και έκανε μια... σύγκριση μεταξύ Μίλος Τεόντοσιτς και Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Η ΤΣΣΚΑ έπρεπε να συνηθίσει στην μετά Μίλος Τεόντοσιτς εποχή, κάτι που δείχνει να κάνει πολύ καλά, μετά και την εξαιρετική προσθήκη του Σέρχιο Ροντρίγκεθ στο ρόστερ.

Ο πρόεδρος της «αρκούδας», Αντρέι Βατούτιν, έδωσε συνέντευξη τύπου πριν από το ματς της ομάδας του με την Φενέρ, κάνοντας μία μικρή σύγκριση μεταξύ των δύο παικτών, ενώ πέταξε και τα... καρφάκια του για τον Σέρβο γκαρντ, αστειευόμενος.

«Για έξι χρόνια στην ΤΣΣΚΑ έπαιξε ένα ιδιοφυές μπάσκετ. Οι εμφανίσεις του στο παρκέ ήταν μοναδικές. Αλλά πλέον δεν είναι εδώ. Έφυγε. Και ο Ροντρίγκεθ που ήρθε, είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά διαφορετικός. Και κυρίως συναισθηματικά. Ο Τέο ήταν κλειστός χαρακτήρας, δεν έδειχνε τα συναισθήματά του στο παρκέ, πόσω μάλλον στη ζωή. Ο Σέρχιο μπορεί να γίνει είδωλο για τους φίλους της ΤΣΣΚΑ. Είναι χαρισματικός, απίστευτα ανοιχτός και χαρούμενος τύπος. Με τον Μίλος δεν ήταν ξεκάθαρο το πως θα ξυπνήσει κάθε πρωί και πριν του ζητήσεις το ο,τιδήποτε, έπρεπε να περιμένεις λίγο πρώτα. Εντάξει, υπερβάλλω λίγο. Προς το παρόν, στον Ροντρίγκεθ αρέσουν όλα στην Μόσχα. Ελπίζω να μην αλλάξει αυτό όταν αρχίσει να χιονίζει», ήταν τα λόγια του.