Να συνεχίζει να εντυπωσιάζει!

Αντωνία Σπανού
Να συνεχίζει να εντυπωσιάζει!
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Τουρκία από την Εφές (19:30, NS2) και θέλει να δώσει συνέχεια στα εντυπωσιακά του αποτελέσματα κόντρα στους ανεβασμένους Τούρκους.

Περιθώρια για χαλάρωση και ξεκούραση δεν υπάρχουν και ο Παναθηναϊκός μετά το δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Χίμκι ταξίδεψε στην Τουρκία να αντιμετωπίσει την Εφές για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από ένα εξαιρετικό σερί με δύο πολύ σημαντικές νίκες με καλό μπάσκετ και θέλουν να... τριτώσουν το καλό κόντρα στην ομάδα του Περάσοβιτς.

Απώλειες για τον Τσάβι Πασκουάλ δεν υπάρχουν και άπαντες πρέπει να ξεπεράσουν την κούραση, που είναι φυσιολογικό να αισθάνονται, και να συνεχίσουν το σερί που θα ολοκληρώσει μια σπουδαία περίοδο.

Βέβαια το έργο που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς θα βρουν απέναντι τους την Εφές σε εξαιρετική κατάσταση.

Μπορεί να ήταν η ομάδα που άργησε πιο πολύ από κάθε άλλη να κάνει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση, όμως έχει κάνει δύο σερί, κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο ΜακΚόλουμ στο τελευταίο παιχνίδι ήταν εξωπραγματικός και μαζί με σπουδαία εμφάνιση απ' όλη την ομάδα η Εφές φαίνεται να βρίσκει τα κομμάτια που της έλειπαν στο κακό της ξεκίνημα.

Ο Στίματς είναι ο έτερος παίκτης που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παίζοντας παράλληλα με τον Ντάνστον στο παρκέ ο ΠΑΟ θα πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει την τούρκικη επέλαση, που ξεκίνησε στα δύο προηγούμενα ματς.