Πασκουάλ: «Δεν έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τη νίκη στο ΣΕΦ»

Πασκουάλ: «Δεν έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τη νίκη στο ΣΕΦ»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Δεν έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τη νίκη στο ΣΕΦ»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αναμέτρηση με την Χίμκι το βράδυ της Τρίτης (14/11, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στάθηκε στο βεβαρυμένο πρόγραμμα, την ποιότητα της ρωσικής ομάδας αλλά και το πρόβλημα στις βολές!

Πριν από τρία βράδια ο Παναθηναϊκός είχε φύγει με τη νίκη από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά όπως είπε ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπήρχε ο... χρόνος προκειμένου να απολαύσει η ομάδα το «διπλό»!

«Η μέρα που ακολούθησε του ντέρμπι ήταν μια... τυπική μέρα και αυτό διότι είχαμε κανονικά προπόνηση και στη συνέχεια το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οπότε δεν είχαμε χρόνο για να απολαύσουμε τη νίκη. Όμως σίγουρα αυτή η νίκη μας έδωσε έξτρα κίνητρο για το παιχνίδι που θα παίξουμε την Χίμκι» ήταν τα πρώτα λόγια του Καταλανού προπονητή, ο οποίος συνέχισε:

«Δεν είχαμε πολλές μέρες να προπονηθούμε και να προετοιμάσουμε κατάλληλα το παιχνίδι. Μόνο 48 ώρες οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μας. Αντίθετα, η Χίμκι δεν είχε υποχρεώσεις στην χώρα της. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνουμε. Η Χίμκι διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ με τον Σβεντ να έχει απίστευτη ποιότητα. Προκειμένου να κερδίσουμε το ματς θα πρέπει να παίξουμε εξαιρετική άμυνα και αυτό διότι μπορούν να σκοράρουν με όλους τους πιθανούς τρόπους. Σίγουρα θα είναι το κλειδί του αγώνα...»

Όσον αφορά το θέμα τις βολές, ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκαθάρισε ότι «προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις καταστάσεις. Δουλεύουμε πολύ στις βολές. Κάποιοι έχουν την ποιότητα να είναι πιο εύστοχοι και κάποιοι λιγότερο εύστοχοι. Όμως δουλεύουμε πολύ προκειμένου να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας» και κατέληξε:

«Επιπλέον προσπαθούμε να μην κάνουμε λάθη και να πασάρουμε τη μπάλα όσο το δυνατόν καλύτερα. Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο να βρεις την ασίστ και γι' αυτό δεν είχαμε μεγάλο αριθμό στον συγκεκριμένο τομέα.»