«Είναι ανεπίτρεπτο να χάνεις με δύο κακές επιστροφές!»

Gazzetta team
«Είναι ανεπίτρεπτο να χάνεις με δύο κακές επιστροφές!»
Ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντής Παναγιώτοπουλος, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να νικήσει την Μπασκόνια γιατί ήταν καλύτερος και στάθηκε στα λάθη της ομάδας.

Ο Παναγιωτόπουλος ανέφερε σητν κάμερα της Nova για το ματς και την τελευταία φάση, στο φάουλ του Μπομπουά στον Παππά: «Αυτό που έχει σημασία έχει ότι πήραμε ένα καλό σουτ, του Κέι Σι Ρίβερς, αλλά τους δώσαμε το δικαίωμα να τρέξει ο καλύτερος τους παίκτης στο γήπεδo. Στην τελευταία επίθεση, δεν θέλω να σταθώ αν έγινε ή δεν έγινε φάουλ, αλλά δεχθήκαμε καλάθι στο τρανζίσιον, και δεν έπρεπε».

Στην συνέχεια τόνισε: «Ήμασταν καλύτεροι, μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Μπασκόνια θα ήταν πιο επιθετική, με διάθεση να παίξει και να πιέσει. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Από την στιγμή που αρχίσαμε να πηγαίνουμε καλά στο 2ο μέρος, έπρεπε να πάρουμε το ματς . Απο εκεί και πέρα, όταν μια ομάδα νιώθει την επίθεση, μπορεί να βάλει δύσκολα σουτ. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί σε επίθεση και άμυνα. Είναι ανεπίτρεπτο να τελειώνει το παιχνίδι με 2 αμυντικά τρανζίσιον».

Για το τι κρατάει η ομάδα: «Το διάβασμα στην επίθεση, την μετάλλαξη στο 2ο μέρος, την προσπάθεια των παιδιών, αλλά οι λεπτομέρειες κρίνουν τη νίκη, και αυτά ήταν τα αμυντικά τρανζίσιον».

Για την διαιτησία του ματς σχολίασε: «Είναι ένα κομμάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και πως θα την κάνουμε καλύτερη. Ο σύλλογος αυτό εκπροσωπεί και δείχνει να βελτιώνει τα δικά του λάθη και οι άλλοι φορείς κοιτάνε τα δικά τους».