Μπαρτζώκας: «Ένας ματς όπως όλα τα άλλα με τον Ολυμπιακό»

Μπαρτζώκας: «Ένας ματς όπως όλα τα άλλα με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Ένας ματς όπως όλα τα άλλα με τον Ολυμπιακό»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπως για το γεγονός που θα τεθεί και πάλι αντίπαλος της πάλαι ποτέ ομάδας του.

«Αυτός ο αγώνας θα είναι όπως όλα τα άλλα ματς για μένα. Τώρα είμαι στη Χίμκι. Βέβαια, έχω ακόμα φίλους στο στην ομάδα (σ.σ. Ολυμπιακό) υπέροχες αναμνήσεις και συναισθήματα για όλους εκεί ωστόσο έφυγα πριν από τέσσερα χρόνια από τον Ολυμπιακό. Η Χίμκι είναι η 3η ομάδα μου από τότε που έφυγα και τώρα σκέφτομαι μόνο αυτήν!» δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και μιλώντας για τον Ολυμπιακό, είπε:

«Πρόκειται για ένα από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην EuroLeague. Όταν παίζεις στην έδρα του, όπου είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία και οι παίκτες του ξέρουν πως να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις σε δύσκολες καταστάσεις. Απέδειξαν ότι διαθέτουν πολύ καλή ομάδα και αυτό διότι έκαναν τρεις νίκες χωρίς τον ηγέτη τους, Βασίλη Σπανούλη . Δεν ξέρουμε αν θα παίξει εναντίον μας, αλλά ακόμα και χωρίς αυτόν η ομάδα παίζει τέλεια. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε την ανάλογη εμπειρία και πρέπει όλοι να καταλάβουμε τη σημασία των δύο αγώνων στη σειρά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».