Παππάς: «To μπάσκετ να κρατήσει φέτος ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού!»

Παππάς: «To μπάσκετ να κρατήσει φέτος ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού!»

Gazzetta team
Παππάς: «To μπάσκετ να κρατήσει φέτος ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού!»
Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στα προβλήματα του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα και υπογράμμισε ότι το μπάσκετ έχει ευθύνη και πρέπει να βγει μπροστά!

Αρχικά ο 27χρονος γκαρντ στάθηκε στην βαριά ήττα της ομάδας στη Βαρκελώνη και την αντίδραση που έβγαλε στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ: «Πληγώθηκε ο εγωισμός από την εικόνα της Βαρκελώνης κι ήταν δεδομένο ότι θα αντιδράσουμε. Αν δεν χάναμε λίγο τη συγκέντρωσή μας στο τέλος κι αν βάζαμε και τις βολές, η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη. Η ουσία είναι πετύχαμε την πρώτη νίκη και πλέον κοιτάμε μπροστά» σχολίασε αρχικά και στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά ο σύλλογος:

«Ιδιαίτερη χρονιά για τον ΠΑΟ η φετινή, βλέπετε ότι καταρρέει ο Ερασιτέχνης, το ποδόσφαιρο χαροπαλεύει, οπότε η ομάδα μπάσκετ νιώθουμε ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη για να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του συλλόγου. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε άγχος γιατί είμαστε συνηθισμένοι και δεν χαμπαριάζουμε στα δύσκολα. Έχουμε έναν άνθρωπο που τα σκάει χοντρά για να παίζουμε εμείς το μπάσκετ και να δίνουμε χαρά στον κόσμο, επομένως είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκρινόμαστε κάθε βράδυ στο υψηλότερο επίπεδο.

Όσο για τον ίδιο; «Δεν είμαι ο άνθρωπος των πρωτοβουλιών. Αν μου ζητηθεί να πω κάτι παραπάνω, θα το κάνω. Η δουλειά μου είναι να ανταποκρίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτά που ζητάνε. Προς το παρόν, δεν μου έχει ζητηθεί να κάνω να παίζω κάποιο ιδιαίτερο ρόλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.