Πόσο... Social είναι ο Παναθηναϊκός (poll)

Πόσο... Social είναι ο Παναθηναϊκός (poll)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Πόσο... Social είναι ο Παναθηναϊκός (poll)
Η EuroLeague Greece μέτρησε τους followers των «πρασίνων» και ζητά από εσένα να αναδείξεις τον αγαπημένο σου παίκτη του Παναθηναϊκού.

H βιομηχανία του αθλητισμού προσαρμόστηκε ιδανικά στα social media και στη νέα εποχή. Τεράστια ονόματα του αθλητισμού με χιλιάδες followers κερδίζουν εκατομμύρια από σπόνσορες που θέλουν να διαφημιστούν στους λογαριασμού τους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για παράδειγμα που δεν έχει... αντίπαλο μπορεί να βγάλει ακόμα και 350.000 ευρώ από ένα και μόνο ποστάρισμα στο instagram.

Ας προσγειωθούμε όμως στα ελληνικά δεδομένα! Στην χώρα μας τα social media έχουν παρουσιάσει μεγάλη άνοδο κι οι ομάδες επενδύουν όλο και περισσότερο σε αυτά. Οι αθλητές που δεν έχουν λογαριασμούς στα social είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού! Το instagram και το twitter είναι ιδανικοί τρόποι για να... σκοτώσεις την ώρα σου, να αποφορτιστείς πριν από ένα παιχνίδι ή ακόμα και για να στείλεις μήνυμα εμψύχωσης στον κόσμο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τα πηγαίνουν κι άσχημα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης!

Παναθηναϊκός: paobcgr
Ιnstagram:
84.300
Twitter: 65.700
Facebook: 385.169
YouTube: 37.421 subscribers

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν έχει... αντίπαλο με 222.400 followers στο instagram και 42.700 στο twitter. Aν και όλοι ανυπομονούν για το νέο ποστάρισμα του Νίκου Παππά που όταν βλέπει τα «σκούρα» επιστρατεύει τον σκύλο του «Μάριο» και τα likes πέφτουν βροχή.

Το ποστάρισμα της χρονιάς μέχρι στιγμής πηγαίνει στον Kένι Γκέιμπριελ με την φάρσα που του ετοίμασαν οι συμπαίκτες του...

Οι αριθμοί των «πρασίνων» σε Instagram και Twitter

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης του Παναθηναϊκού στα Social;