Τσους Ματέο: «Θα ταξιδέψει στο Game 2 ο Ρούντι και ελπίζουμε, είμαι αισιόδοξος»

Τσους Ματέο: «Θα ταξιδέψει στο Game 2 ο Ρούντι και ελπίζουμε, είμαι αισιόδοξος»

Χεζόνια
Ο Ρούντι Φερνάντεθ όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στο Game 2 του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στη Γκραν Κανάρια.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ματς στα play off του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γκραν Κανάρια, ο Ρούντι Φερνάντεθ προσπάθησε να κλέψει τη μπάλα από τον Σλότερ αλλά πάνω στην προσπάθειά του χτύπησε τον δεξί του καρπό.

Ο προπονητής της «βασίλισσας», Τσους Ματέο σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο 39χρονος φόργουορντ θα ταξιδέψει μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες για το Game 2, ωστόσο δεν διευκρίνισε εάν θα είναι έτοιμος να παίξει.

«Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του τραυματισμού του στις επόμενες ημέρες. Θα ταξιδέψει μαζί μας και ελπίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμος για το ματς. Ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς τους τραυματισμούς. Για τώρα, είμαι αισιόδοξος».

Πάντως η Ρεάλ είναι σε αναμμένα κάρβουνα, αφού ξέρει ήδη πως ο Γκάμπριελ Ντεκ θα χάσει το Final Four του Βερολίνου, λόγω τραυματισμού. Οι Μαδριλένοι θα παίξουν με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό στις 24 Μάη.