Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Με τη «δίψα» του και τον κόσμο του για το πρώτο βήμα

Newsroom
Κώστας Σλούκας Παναθηναϊκός Μακάμπι
Με το ΟΑΚΑ να... φλέγεται ο Παναθηναϊκός θέλει απόψε το βράδυ, στην πρεμιέρα των play off της EuroLeague, να κάνει το 1-0 απέναντι στη Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα play off της EuroLeague. Και θέλει να το κάνει με τρόπο εμφατικό, αφού θα υποδεχτεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ (23/4 - 20:30, Live στο Gazzetta) με έναν και μοναδικό σκοπό. Να κάνει το πρώτο βήμα για το Βερολίνο και το Final Four.

Οι «πράσινοι» στο κατάμεστο και... καυτό ΟΑΚΑ θέλουν να πάρουν το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν στην έδρα τους απέναντι στους Ισραηλινούς. Μια ομάδα που τους έχει κερδίσει δύο φορές φέτος στη σεζόν και έρχεται επίσης «διψασμένη».

Με τον Εργκίν Αταμάν ωστόσο να δίνει το σύνθημα. «Αύριο θα παίξουμε επιθετικά, θα παίξουμε με τον κόσμο μας και θα κερδίσουμε» τόνισε ο Τούρκος προπονητής στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν από το Game 1.

Και τον Μάριους Γκριγκόνις να συμπληρώνει «δε μας ενδιαφέρει το 2-0. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και να το αποδείξουμε στο γήπεδο». Ο Παναθηναϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει υγιείς και έτοιμους όλους τους παίκτες του και το μόνο που μένει, είναι να αποδείξει στο παρκέ πόσο πολύ θέλει η ομάδα και ο κόσμος την επιστροφή στο μεγάλο ραντεβού της τελικής τετράδας, απέναντι όμως σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα εκτός έδρας. Με αρκετά βλέμματα να πέφτουν και στην προσωπική... κόντρα του Ναν απέναντι στον Μπόλντγουϊν για το ποιος είναι ο καλύτερος σκόρερ στη διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» κάνουν την αρχή, με μία ακόμα σειρά, αυτήν της Ρεάλ απέναντι στην Μπασκόνια να ξεκινάει απόψε (23/4 - 22:00), ενώ Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και Μονακό - Φενέρμπαχτσε ρίχνονται στη «μάχη» την Τετάρτη!

Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Το πρόγραμμα της σειράς

  • Game 1: Παναθηναϊκός - Μακάμπι (23/4 - 20:30)
  • Game 2: Παναθηναϊκός - Μακάμπι (25/4 - 21:15)
  • Game 3: Μακάμπι - Παναθηναϊκός (30/4 - 20:00)
  • Game 4: Μακάμπι - Παναθηναϊκός (02/5 - 21:45)
  • Game 5: Παναθηναϊκός - Μακάμπι (Δεν έχει οριστεί)
@Photo credits: eurokinissi