Σλούκας: «Εξαιρετική προσπάθεια όλης της ομάδας, αξίζαμε την 2η θέση»

Σλούκας: «Εξαιρετική προσπάθεια όλης της ομάδας, αξίζαμε την 2η θέση»

Newsroom
Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας πρόσθεσε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και απένειμε τα εύσημα σε όλη την ομάδα για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη που χάρισε το αβαντάζ της έδρας στον Παναθηναϊκό, ο αρχηγός των «πρασίνων» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μία εξαιρετική προσπάθεια όλης της ομάδας και όχι μόνο δική μου. Όπως είπα και την περασμένη εβδομάδα, αξίζαμε τη 2η θέση, παλέψαμε για αυτό και δεν θέλαμε να χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να μοχθήσουμε από εδώ και πέρα γιατί παλέψαμε επτά μήνες για αυτά τα παιχνίδια που έρχονται. Σήμερα ήμασταν χαλαροί στο ξεκίνημα, κάναμε δυσκολότερη τη ζωή μας, αλλά το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε.»

Όσο για τον ίδιο; «Αισθάνομαι καλά, είμαι υγιής, προσπαθώ να δίνω τα πάντα στην ομάδα και ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Βλέπετε πώς μας ωθεί και ο κόσμος. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και απόψε παίζαμε με την τελευταία ομάδα στη βαθμολογία και εδώ ήταν 18.000 κόσμος. Αυτό σημαίνει πολλά για όλους. Πέρσι η ομάδα ήταν 17η και στήριξη δεν υπήρχε και κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε σε μία θέση την οποία ονειρευόμασταν στην αρχή της σεζόν και πρέπει να συνεχίζουμε να παλεύουμε».

@Photo credits: INTIME