Mπαρτζώκας για Μιλουτίνοφ-Πετρούσεφ: «Ιατρικά είναι καλά και οι δύο, ο Φίλιπ είναι πιο πίσω»

Newsroom
Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τους Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ πριν την αναμέτρηση με τη Φενέρ (12/4, 21:15).

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τη Φενέρ στο ΣΕΦ (12/4, 21:15) σε ματς που θα κρίνει την τελική του θέση και τον αντίπαλο στα play off. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση και στάθηκε στην κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ και του Φίλιπ Πετρούσεφ

«Ιατρικά είναι καλά και οι δύο, αλλά επειδή προέρχονται από απουσία μηνών και κοντά στον ένα μήνα ο Πετρούσεβ, είναι διαφορετικό να είσαι υγιής και να είσαι σε φόρμα για ματς EuroLeague σε αυτό το επίπεδο.

Θα δούμε και την τη σημερινή προπόνηση και θα αποφασίσουμε αν θα είναι ένας από τους δύο ή και οι δύο. Αυτή τη στιγμή ο Φίλιπ είναι πιο πίσω, ουσιαστικά έχει κάνει μιάμιση - δύο ομαδικές προπονήσεις και καταλαβαίνετε ότι είναι δεν είναι στην ίδια φόρμα με τους άλλους. Χρειάζεται μερικές μέρες ακόμα», ήταν τα λόγια του για Πίτερς και Μιλουτίνοφ.

Για την επιλογή αντιπάλου: «Συζητιέται αν εμείς θα επιλέξουμε αντίπαλο; Ο Ολυμπιακός δεν το έχει κάνει ποτέ, ούτε εγώ, ούτε κανείς από τους παίκτες μας. Σεβόμαστε την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Έχουμε κάνει 21 νίκες στην Euroleague. Θεωρούμε πολύ τιμητικό για την ομάδα ότι για 3η σερί χρονιά είμαστε στα Play Off και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για το Final Four.

Eίναι μεγάλη επιτυχία, με βάση τις συνθήκες που είχαμε φέτος. Εννοείται θα σεβαστούμε και την προσπάθεια μας και τον αντίπαλο, θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και τον κόσμο που έκανε ακόμα ένα sold out εδώ και τόσο καιρό. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και μεγάλο ανταγωνισμό, όπως αρμόζει σε δύο ομάδες play off.

Η Euroleague είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Στην μία νίκη κρίνεται η δεύτερη θέση με την έκτη. Μία άτυχη στιγμή, μία τυχερή κάποιου άλλου διαμορφώνει την κατάσταση»

Για τη Φενέρ είπε: «Η Φενέρμπαχτσε αυτή τη στιγμή παίζει πάρα πολύ καλά, με βάση τα αποτελέσματα. Έχει ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι της. Σουτάρει τον ίδιο αριθμό διπόντων και τριπόντων.

Έχει 5-6 παίκτες που παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Γουίλμπεκιν, Μπιμπέροβιτς, Σανλί, Χέιζ, έχουν καλά νούμερα, παίζουν καλά. Γενικά είναι μια ομάδα με μεγάλο μ.ο πόντων επί Σάρας και προφανώς θα είναι πολύ δύσκολο, έχει κάνει πολύ καλό δεύτερο γύρο, όπως εμείς. Και ο Παπαγιάννης και ο Σανλί σουτάρουν καλά. Από το τρίποντο η Φενέρ δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο και απαιτείταιμια πολύ καλή συνολική προσπάθεια ομαδικά για να τα καταφέρουμε»