Ομπράντοβιτς: Δεν σκέφτεται «δώρο» του Ερυθρού Αστέρα και κοιτάζει τα play off της Αδριατικής Λίγκας

Ομπράντοβιτς: Δεν σκέφτεται «δώρο» του Ερυθρού Αστέρα και κοιτάζει τα play off της Αδριατικής Λίγκας

Newsroom
Συνεχάρη τον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει... ξεγράψει από το μυαλό του την πιθανότητα να κερδίσει ο Ερυθρός Αστέρας την Εφές και έχει αρχίσει να σκέφτεται τα play off της Aba Liga.

Πλέον η Παρτίζαν περιμένει μόνο ένα θαύμα του... αιώνιου αντιπάλου προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για το play in tournament.

Τα πράγματα είναι απλά. Κερδίζει ο Ερυθρός Αστέρας την Εφές στην Τουρκία; Με νίκη απέναντι στη Βαλένθια, η Παρτίζαν προκρίνεται στο play in. Χάνει ο Ερυθρός Αστέρας από την Εφές; Το δικό της ματς κόντρα στην ισπανική ομάδα θα πάρει τον χαρακτήρα του... φιλικού και θα είναι άνευ ουσίας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπαίνει σε τέτοια σενάρια και διαδικασίες. Αυτό ισχυρίστηκε μετά την εύκολη επικράτηση της ομάδας του απέναντι στη Ζαντάρ, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στην κανονική περίοδο της Αδριατικής Λίγκας με αποτέλεσμα να τεθεί αντιμέτωπη με την Ιγκοκέα για τα την α' φάση των play off στην Αδριατική Λίγκα:

«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα» είπε ο «Ζοτς» σε ερώτηση για το ματς του Ερυθρού Αστέρα με την Εφές και συνέχισε: «Θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Βαλένθια για να σεβαστούμε πρώτα τους φιλάθλους μας, που σίγουρα θα έρθουν να μας υποστηρίξουν και στη συνέχεια να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και τον αντίπαλο και θα παίξουμε Αυτό είναι το το μόνο που μπορούμε να κάνουμε».

Και κατέληξε: «Κοιτάζουμε τα play off. Μας περιμένει η σειρά με την Ιγκόκεα αλλά και πριν από αυτό έχουμε έναν ακόμα αγώνα στην Euroleague. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο που θα έχουμε μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για αυτά τα play off».