Μούσα: «Όλοι σκέφτηκαν ότι ο Ολυμπιακός πέρσι θα κατακτήσει τη EuroLeague, ήρθαμε και τα διαλύσαμε όλα»

Ο Τζάναν Μούσα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Για τον τρόπο που η Ρεάλ Μαδρίτης... διέλυσε τα πάντα και κατέκτησε την περσινή EuroLeague μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού μίλησε ο Τζάναν Μούσα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε την περσινή σεζόν μια ανάσα από την κατάκτηση της EuroLeague, με το σουτ του Σέρχιο Γιουλ να του... κλέβει τη δόξα. Ο Τζάναν Μούσα μίλησε στο κανάλι της EuroLeague για την περσινή σεζόν και τον τρόπο που η Ρεάλ ήρθε ενώ δεν την πίστευε κανείς για να στεφθεί κάτοχος του τίτλου.

Οι δηλώσεις του Μούσα

«Ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία σεζόν πέρυσι και όλοι σκέφτηκαν ότι θα κατακτούσε τη EuroLeague. Όμως στο τέλος ήρθαμε εμείς και τα διαλύσαμε όλα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Το πραγματικό μπάσκετ πρέπει να ξεκινήσει αμέσως τώρα. Πρέπει να είμαστε στο peak μας».

Ο Βόσνιος φόργουορντ μίλησε και για τη φετινή σεζόν των Μαδριλένων, όπου η Ρεάλ έχει κυριαρχήσει και κατέκτησε την 1η θέση της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

«Έχουμε μια συνταγή για να κερδίζουμε τα παιχνίδια και, μάλιστα, έχουμε τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, τον Καμπάτσο. Παίζουμε ένα φανταστικό, πολύ υψηλού επιπέδου μπάσκετ, με καλά plays και δυναμική. Όλοι παίζουν πολύ καλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς προσαρμοζόμαστε στην βελτιωμένη απόδοση του αντιπάλου».

@Photo credits: eurokinissi