Τρινκιέρι: «Ο Λεκαβίτσιους θα μπορούσε να κάνει τόσο καριέρα σκόρερ όσο και... δολοφόνου»

Τρινκιέρι: «Ο Λεκαβίτσιους θα μπορούσε να κάνει τόσο καριέρα σκόρερ όσο και... δολοφόνου»

Ο Τρινκιέρι για την ήττα της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ
Ο Αντρέα Τρινκιέρι ήταν χαρούμενος μετά τη νίκη της Ζάλγκιρις επί της Αρμάνι και αυτό φάνηκε μεταξύ άλλων και στις δηλώσεις του.

Η Ζάλγκιρις υποδέχτηκε στο Κάουνας την Αρμάνι Μιλάνο και κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη με 87-73, καθώς με αυτήν την επικράτηση μπόρεσε να παραμείνει ζωντανή στη «μάχη» για τα Play In.

Ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας για τη συλλογική προσπάθεια της ομάδας του είπε:

«Τι παίκτες έχω.. ούτε ο καλύτερος σκηνοθέτης δε θα είχε γράψει τέτοια ιστορία. Παίξαμε κόντρα στην πιο "καυτή" ομάδα αυτή τη στιγμή στην Euroleague. Μόλις νίκησαν τη Μονακό και τη Φενέρμπαχτσε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 4/16 ελεύθερα τρίποντα. Θα έλεγα 10 από αυτά ήταν τελείως ελεύθερα, αλλά δεν τα βάλαμε. Είπα στην ομάδα μου πως αν βάζαμε 2 τρίποντα θα ήταν "Arrivderci grazie"».

«Ο Λεκαβίτσιους θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως δολοφόνος, είναι ο δικός μας Βίνι Τζόνσον»

«Είπα στον Σάμνερ πού ήσουν 3 μήνες τώρα; Είναι ένας εξαιρετικά θετικός άνθρωπος. Είναι πραγματικά ευχάριστο να είσαι γύρω του. Είναι ταλαντούχος παίκτης αλλά πρωτάρης στην Euroleague.

Πιστεύω ότι ο Λεκαβίτσιους είναι ο φούρνους μικροκυμάτων μας. Αν θυμάστε καλά, τον θεωρώ τον δικό μας Βίνι Τζόνσον από τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Μπαίνει, σκοράρει, γυρνάει στον πάγκο. Το πρόσωπό του ποτέ δεν αλλάζει. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει δύο καριέρες στη ζωή του. Αυτή του σκόρερ και αυτή του κατά συρροή δολοφόνου».