«Βόμβα» Ερνανγκόμεθ: «Θέλω πιο σημαντικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα»!

«Βόμβα» Ερνανγκόμεθ: «Θέλω πιο σημαντικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα»!

Γουίλι Ερνανγκόμεθ
Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην Ευρώπη μετά από επτά χρόνια στο ΝΒΑ ως μια από τις πιο ηχηρές κινήσεις στη EuroLeague ωστόσο δείχνει να μην είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ επαναπατρίστηκε πέρσι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα έπειτα από 344 συμμετοχές στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο με τους Νικς, τους Χόρνετς και τους Πέλικανς προκειμένου να κουβαλήσει τους Καταλανούς ως το τέλος της διαδρομής στη EuroLeague.

Οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν από την τέταρτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 20-11 και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο απέναντι στην Μπάγερν (28/3, εκτός), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (4/4, εντός) και τη Βιλερμπάν (12/4), διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει play off.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ερνανγκόμεθ δείχνει να μην είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο του στην Μπαρτσελόνα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο καταλανικό Esports RAC1, ο πρώην NBAer ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να έχω πιο σημαντικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα! Υπήρχε μόνο ένα παιχνίδι στο οποίο έπαιξα περισσότερο από 30 λεπτά»!

Παρεμπιπτόντως, σε 31 συμμετοχές στη EuroLeague μετράει 11.3 πόντους και 4.8 ριμπάουντ, μένοντας στο παρκέ για 16:16.