Σλούκας: «Συγκινητικό να τραγουδάει ο κόσμος το όνομά σου, αναγνωρίζει ότι δίνουμε την ψυχή μας»

Σλούκας: «Συγκινητικό να τραγουδάει ο κόσμος το όνομά σου, αναγνωρίζει ότι δίνουμε την ψυχή μας»

Newsroom
Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR με τον ίδιο να μην το αφήνει ασχολίαστο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού άκουσε από τους φίλους της ομάδας που είχαν κατακλύσει το κλειστό του ΟΑΚΑ να τραγουδάει το όνομά του και εκείνος έκανε μια βαθιά υπόκλιση θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την αναγνώριση προς το πρόσωπό του.

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού να τραγουδάει το όνομα μου, δεν έχω ούτε 6 μήνες, είμαι νέος, αυτό δείχνει πως αναγνωρίζει πως δίνουμε και την ψυχή μας. Αν αναλογιστούμε για ποιους παικταράδες έχουν τραγουδήσει οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι συγκινητικό. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο πρώτο μέρος, μην κρυβόμαστε, αλλά ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει για εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σλούκας στην τηλεόραση της Nova και συνέχισε αναφορικά με το αβαντάζ της έδρας:

«Η Euroleague είναι ένας μαραθώνιος, υπάρχουν πολλά αποτελέσματα που δεν τα περιμένει κανείς. Το σημαντικό είναι οι νίκες, άσχετα με την καλή παρουσία ή όχι, μια νίκη, πόσο μάλλον στην έδρα σου είναι σημαντικό και μας κρατάει στο να κοιτάμε μόνο τη δεύτερη θέση. Έχουμε τρεις τελικούς για να φτάσουμε στον πρώτο ματς στόχο που είναι το πλεονέκτημα έδρας"

@Photo credits: INTIME