Χεζόνια: Αινιγματικός για το μέλλον του στους Σέρβους δημοσιογράφους

Χεζόνια: Αινιγματικός για το μέλλον του στους Σέρβους δημοσιογράφους

Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο Βελιγράδι για την αποψινή (21/3, 21:30) αναμέτρηση με την Παρτιζάν και ο Μάριο Χεζόνια ρωτήθηκε για το μέλλον του από τους Σέρβους δημοσιογράφους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από το Βερολίνο, ξεπερνώντας δύσκολα το εμπόδιο της Άλμπα με πρωταγωνιστή τον Μάριο Χεζόνια.

Πλέον οι blancos στρέφονται στον εκτός έδρας αγώνα με την Παρτιζάν (21/3, 21:30) για την 31η αγωνιστική της regular season και οι Σέρβοι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης ζήτησαν αρχικώς από τον Χεζόνια να περιγράψει την ατμόσφαιρα που περιμένει απόψε στη Stark Arena: «Δεν είναι πρόβλημα για εμάς που καταγόμαστε από τα Βαλκάνια. Εγώ και ο Μούσα ξέρουμε ότι η καλύτερη ατμόσφαιρα στον κόσμο είναι στο Βελιγράδι».

Και πρόσθεσε: «Ως φαν της EuroLeague, θα ήθελα να δω την Παρτιζάν στα play off. Το ματς είναι σημαντικό και για εμάς γιατί χάσαμε κάποια παιχνίδια το προηγούμενο διάστημα, όταν είχαμε απουσίες και τραυματισμούς».

Ο Κροάτης πρώην NBAer ρωτήθηκε για το μέλλον του, εξηγώντας: «Δέχομαι πολλά μηνύματα, είμαι ευγνώμων σε όλους τους φιλάθλους που με ακολουθούν και με σέβονται. Όσο για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρω τίποτα. Είμαι συγκεντρωμένος στο μέγιστο σε αυτή τη σεζόν. Ας επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία και μετά θα είναι πιο εύκολο να σκεφτούμε το μέλλον».

@Photo credits: eurokinissi