Λαρεντζάκης: «Για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη με τη Βιλερμπάν»

Λαρεντζάκης: «Για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη με τη Βιλερμπάν»

Γιαννούλης Λαρεντζάκης
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βιλερμπάν για την 31η αγωνιστική της EuroLeague με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, σε ένα παιχνίδι που οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται μόνο τη νίκη.

Στην άμυνα του Ολυμπιακού η οποία δεν ήταν αυτήν που έπρεπε, καθώς και στη δυσκολία της αναμέτρησης απέναντι στη Βιλερμπάν το βράδυ της Πέμπτης (21/3 - 21:15, Live στο Gazzetta), με τους Πειραιώτες να θέλουν μόνο τη νίκη, στάθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε και για τη δική του κατάσταση, καθώς επανήλθε από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη

«Η Εφές έχει πολύ ταλέντο, ήταν σε καλή μέρα αρκετοί παίκτες, εμείς δεν παίξαμε την άμυνα που έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε να παίζουμε. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό. Κυρίως η άμυνάς μας. Εννοείται ότι αύριο θέλουμε να κερδίσουμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και υπάρχει μόνο η νίκη».

Για την προσωπική του κατάσταση: «Εγώ μια χαρά είμαι. Νιώθω πολύ καλά, νιώθω πολύ έτοιμος και θέλω όσο μπορώ να βοηθάω».

Για το επίπεδο της Euroleague: «Όλες οι ομάδες έχουν επίπεδο και ταλέντο, έτσι και η Βιλερμπάν. Είδαμε εχθές ότι πήγε να κερδίσει τη Μακάμπι εκτός έδρας. Το παιχνίδι θέλει προσοχή, θέλει πολλή σοβαρότητα και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και έχουμε δείξει μέχρι στιγμής».

Για το τρίποντο από το κέντρο στο ματς με την Εφές: «Πιστεύω ότι ήταν λίγο τυχερό αυτό, αλλά δείχνει ότι είμαι καλά».

@Photo credits: eurokinissi