Αλοθέν για Χεζόνια: «Πώς γίνεται κάποιος να παίζει τόσο καλό μπάσκετ;»

Αλοθέν για Χεζόνια: «Πώς γίνεται κάποιος να παίζει τόσο καλό μπάσκετ;»

ταβαρες χεζόνια
Ο Κάρλος Αλοθέν έβγαλε το... καπέλο στον Μάριο Χεζόνια, αφού αναρωτήθηκε δημόσια πώς ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται να παίζει τόσο καλό μπάσκετ.

Ο Μάριο Χεζόνια ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ και αυτός που ουσιαστικά «καθάρισε» για τους Μαδριλένους επί της Άλμπα. Ο Κροάτης φόργουορντ ολοκλήρωσε με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ την αναμέτρηση, μετρώντας 5/6 δίποντα και 2/5 τρίποντα.

Κάτι που ανάγκασε ακόμα και τους ίδιους τους συμπαίκτες του, όπως τον Κάρλος Αλοθέν, να τον αποθεώσουν στα social media. Συγκεκριμένα ο γκαρντ της Ρεάλ, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου 15 λεπτά στο Βερολίνο, αναρωτήθηκε στο twitter κάτω από τη δημοσίευση των Ισπανών, πώς γίνεται ο συμπαίκτης του να είναι τόσο καλός.

Για την ακρίβεια έγραψε «πώς μπορεί κάποιος να παίζει τόσο καλό μπάσκετ» στην ανάρτηση του... MVP Χεζόνια, ταγκάροντας τον Κροάτη φόργουορντ που κάνει μια εξαιρετική σεζόν με τους Μαδριλένους.

Ο Χεζόνια με αναβαθμισμένο ρόλο, παίζοντας αρκετά ως «4», μετράει 13.2 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 0.6 ασίστ και 0.9 κλεψίματα στα 29 παιχνίδια του για τη EuroLeague φέτος.

Το tweet του Αλοθέν για Χεζόνια

@Photo credits: eurokinissi