Σφαιρόπουλος ενόψει Παναθηναϊκού: «Παρά τις απουσίες μας ελάτε να μας στηρίξετε»

Newsroom
Σφαιρόπουλος EuroLeague
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και απένειμε κάλεσμα στον κόσμο ενόψει και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Αν και δεν υπάρχουν ελπίδες για το play in tournament μετά και τη νέα ήττα από την Μακάμπι, ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ευρωπαϊκή του χρονιά στην Euroleague. Γι' αυτόν τον λόγο ο προπονητής της ομάδας έσπευσε να απονείμει κάλεσμα στους φιλάθλους ενόψει της «διαβολοβδομάδας» και των δύο εντός έδρας αγώνων απέναντι σε Παναθηναϊκό (20/3, 21:00) και Βίρτους Μπολόνια (22/3, 20:00).

«Μπροστά μας είναι έχουμε την διπλή αγωνιστική της Euroleague. Θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο για αυτά τα ματς και να μας βοηθήσουν να επιστρέψουμε στις νίκες» είπε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε: «Ανεξάρτητα από τις απουσίες μας λόγω τραυματισμών, πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στις νίκες και η στήριξή σας σημαίνει πολλά για εμάς.»

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει «πονοκέφαλο» στη θέση του πλέι μέικερ καθώς απουσίαζαν οι Γιάγκο Ντος Σάντος, Μίλος Τεόντοσιτς, Νίκολα Τόπιτς αλλά και Μπράνκο Λάζιτς.