Ρεάλ Μαδρίτης: Τα προβλήματα ενόψει της «διαβολοβδομάδα» και η ατάκα του Χεζόνια: «Όλοι θέλουν να μας νικήσουν»

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα προβλήματα ενόψει της «διαβολοβδομάδα» και η ατάκα του Χεζόνια: «Όλοι θέλουν να μας νικήσουν»

Γιώργος Κούβαρης
Ο Μάριο Χεζόνια.
Η Ρεάλ ετοιμάζεται για την «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague με πολλά προβλήματα, ενώ ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για το κίνητρο όλων των ομάδων όταν αντιμετωπίζουν τους Μαδριλένους.

Μετά την επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για την διπλή αγωνιστική στην Euroleague και τα δύο ματς με την Άλμπα στο Βερολίνο (19/3, 21:00) και την Παρτίζαν (21/3, 21:00) στο Βελιγράδι.

Εκτός θα είναι και πάλι οι Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Ροντρίγκεθ ενώ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Μάριο Χεζόνια μετά την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και δεν έδωσε το «παρών» στο ισπανικό ντέρμπι με την Ουνικάχα Μάλαγα. Οι Καμπάτσο και Ντεκ με τη σειρά τους είχαν ίωση αλλά θα αγωνιστούν στην «διαβολοβδομάδα» ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Πουαριέ, Γιουλ οι οποίοι είχαν μυϊκά προβλήματα.

«Όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Ακόμα και τώρα που βρισκόμαστε σητν 1η θέση δεν μπορείς να καθίσει και να σκεφτείς 'εντάξει είμαστε μια χαρά, έχουμε το πλεονέκτημα'. Δεν έχει σημασία» σχολίασε ο Μάριο Χεζόνια μιλώντας στην Euroleague.