ΜακΚίσικ στο Gazzetta: «Ελπίζω να παίξουμε στα play off με τον Παναθηναϊκό»!

.
Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ παραδέχθηκε πως ο Μόουζες Ράιτ έκανε... εύκολη τη ζωή του Ολυμπιακού στο Φάληρο και εξήγησε πως θέλει αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στα play off!

O Ολυμπιακός έφτασε τις έξι σερί νίκες στη EuroLeague μετά το 71-65 επί του Παναθηναϊκού AKTOR στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής και ο Σακιέλ ΜακΚίσικ (6π., 3/6 σουτ, 1 κλέψιμο) μίλησε στο Gazzetta μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ, τονίζοντας στην αρχική τοποθέτησή του:

«Το περιμέναμε. Πριν από μερικές εβδομάδες είπα ότι θέλω να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν και είμαστε στον σωστό δρόμο. Δεν είναι εύκολο όμως ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Όσον αφορά τον στόχο του Ολυμπιακού στα εναπομείναντα πέντε ματς της regular season, είπε: «Το πλεονέκτημα έδρας είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε. Δυστυχώς στο πρώτο μισό της σεζόν η ομάδα δεν έμεινε υγιής. Πλέον όμως έχουμε αυτοπεποίθηση».

Ο ΜακΚίσικ σχολίασε την απόδοση του Μόουζες Ράιτ και θυμήθηκε τη δική του περίπτωση, όταν είχε έλθει στον Ολυμπιακό στα μέσα της σεζόν: «Σίγουρα έκανε τη διαφορά. Είναι ένας νέος παίκτης που ήλθε στα μέσα της σεζόν και έκανε τη διαφορά, παρόμοιο με ό,τι έκανα εγώ πριν από πέντε χρόνια. Είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται! Έκανε ένα απίθανο ματς, είχε 9/9 δίποντα και το χρειαζόμασταν. Χωρίς αυτόν θα ήταν δύσκολο».

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα play off, είπε: «Ναι. Απλώς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ελπίζω να παίξουμε στα play off με αυτούς τους τύπους (σ.σ. εννοεί τον Παναθηναϊκό). Γιατί όχι; Θα δώσει στη χώρα την... ένταση που θέλει για τα επόμενα δυο-τρία χρόνια»!