Ναν: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με τον τρόπο που παίξαμε»

Newsroom
.
Ο Κέντρικ Ναν υπενθύμισε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει σημαντικά παιχνίδια μπροστά του για να βρει τη θέση του ενόψει play off, εξηγώντας πως οι «πράσινοι» θα μπορούσα να έχουν νικήσει στο Φάληρο.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό παρά τις προσπάθειες του Κέντρικ Ναν, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο αλλά και 7 λάθη.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τον αγώνα στο Φάληρο, τονίζοντας: «Στο πρώτο ημίχρονο εκνευρίστηκα με κάποιες φάσεις. Περιμένω physical παιχνίδι απέναντί τους. Τέτοιο ήταν το αποψινό ματς. Έχουμε κι άλλα ματς μπροστά μας. Δεν πιστεύω πως πολλοί μπορούν να κερδίσουν σε αυτή την έδρα. Έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας, για να βρούμε τη θέση μας ενόψει των play off. Κάναμε λάθη. Όμως, υπήρχαν κι άλλοι παράγοντες στην ήττα. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν τόσο σκορ. Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει με τον τρόπο που παίξαμε. Στην τελική ευθεία ήρθαν παίκτες από τον πάγκο του Ολυμπιακού και έπαιξαν πολύ καλά».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN