Ράιτ στο Gazzetta: «Στόχος είναι να κρεμάσουμε άλλο ένα λάβαρο στην οροφή» (vid)

Ράιτ στο Gazzetta: «Στόχος είναι να κρεμάσουμε άλλο ένα λάβαρο στην οροφή» (vid)

Μόουζες Ράιτ
Ένα ακόμα λάβαρο στην οροφή του ΣΕΦ θέλει να δει ο Μόουζες Ράιτ μετά το φινάλε της φετινής σεζόν, όπως δήλωσε στο Gazzetta μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού για την 29η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Μόουζες Ράιτ πρόλαβε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει απόλυτος πρωταγωνιστής των ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο Ράιτ λίγο μετά το ρεκόρ καριέρας στους πόντους, στην επικράτηση των «ερυθρολεύκων» επί του Παναθηναϊκού, μίλησε στο Gazzetta. Μάλιστα έθεσε και τον στόχο ενός ακόμα... λαβάρου στην οροφή του ΣΕΦ!

Οι δηλώσεις του Ράιτ στο Gazzetta

«Είναι μια μεγάλη νίκη, κερδίσαμε στο ντέρμπι. Για την προσωπική μου εμφάνιση, ρεκόρ καριέρας νομίζω, κάποιος μου το είπε. Μπήκα μέσα και έφερα ενέργεια στην άμυνα και την επίθεση. Ήταν εκπληκτική νύχτα».

Για την προσωπική του απόδοση: «Είναι πάντα εκπληκτικό να κερδίζεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Οι φίλοι μας θα είναι μαζί μας. Δε λέω ότι αν χάνουμε δε θα είναι, ξέρω ότι θα είναι μαζί μας, ό,τι και να συμβεί. Λατρεύω τους φίλους μας και την ατμόσφαιρα».

Για την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι: «Η αρένα... ρόκαρε, τρελάθηκαν. Καταλαβαίνεις τη διαφορά από το να έχεις όλο το γήπεδο μαζί σου αντί εναντίον σου».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Το πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα, παιχνίδι το παιχνίδι. Προφανώς, ο στόχος είναι να κρεμάσουμε άλλο ένα λάβαρο στην οροφή, αλλά πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα».