Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μέσα οι Γουόκαπ και Γουίλιαμς Γκος, εκτός ο Λαρεντζάκης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μέσα οι Γουόκαπ και Γουίλιαμς Γκος, εκτός ο Λαρεντζάκης

Τόμας Γουόκαπ
Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος μπήκαν στη 12άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός 12άδας έμεινε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για τους «ερυθρολεύκους».

Ο Ολυμπιακός είχε τα προβλήματά του πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά τελικά θα έχει διαθέσιμους όλους τους γκαρντ του. Με τους Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος να μπαίνουν στη 12άδα του ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague. Εκεί όπου τελικά δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του και δε θα δώσει το «παρών» ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Γουόκαπ, όπως δήλωσε και ο Μπαρτζώκας, έχει ακόμα αιμάτωμα αλλά θα δώσει το παρών. Μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως αν βρισκόταν άλλος στη θέση του δε θα έμπαινε καν στο παρκέ. Γουόκαπ και Γουίλιαμς Γκος προπονήθηκαν χθες (13/3) και επιστρέφουν στη δράση.

Ο Ολυμπιακός είχε στερηθεί τις υπηρεσίες του Γουόκαπ με τη Βίρτους, με τον 31χρονο να επιστρέφει στη δράση μετά τις 4 Μαρτίου και το παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι bwin, όπου και τραυματίστηκε.

Οι δύο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» δε βρίσκονται στο 100% της κατάστασης, αλλά μπαίνουν σε αυτό το πολύ κρίσιμο τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά, ντέρμπι για να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

  • PG: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος, Μήτρου Λονγκ
  • SG: Κάνααν, ΜακΚίσικ
  • SF: Παπανικολάου, Μπραζντέικις
  • PF: Πίτερς, Πετρούσεφ, Σίκμα
  • C: Φαλ, Ράιτ