Ντόντσιτς: «Το back 2 back είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω τη Ρεάλ»

Ντόντσιτς: «Το back 2 back είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω τη Ρεάλ»

Ντόντσιτς
Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague για το ενδεχόμενο της back 2 back κατάκτησης της EuroLeague από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία φορά στη Ρεάλ Μαδρίτης, για πάντα Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague και φυσικά τα περισσότερα που ανέφερε ήταν γύρω από την ισπανική ομάδα.

«Μου λείπουν περισσότερο οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές, όσοι περνούσα αρκετή ώρα μαζί τους, ακόμη και το ιατρικό επιτελείο, οι φυσιοθεραπευτές, όλοι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι», είπε ο Ντόντσιτς, προτού περάσει στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Θα είναι δύσκολο να πάρει η Ρεάλ back 2 back τίτλο. Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες. Αλλά τους έχω εμπιστοσύνη, έχουν μία υπέροχη ομάδα, εξαιρετικό προπονητή. Τους έχω εμπιστοσύνη», είπε ο Ντόντσιτς.

Ο Σλοβένος μίλησε και για τον Φακούντο Καμπάτσο, εξηγώντας: «Ο Φακού είναι τόσο σημαντικός. Είναι ένας μεγάλος παίκτης, γεμάτος ενέργεια, εξαιρετικός πασέρ, μεγάλος σκόρερ. Νομίζω ότι ήταν από τις κορυφαίες προσθήκες στη Ρεάλ, θα τον χρειαστούν».

@Photo credits: NBA/Getty Images