Χεζόνια: «Η μετακίνηση του Κροάτη στον Παναθηναϊκό είναι ολοένα και περισσότερο δεδομένη»!

Newsroom
Ο Μάριο Χεζόνια.
Η ισπανική εφημερίδα Sport αναφέρθηκε στις εκκρεμότητες της Ρεάλ ενόψει της νέας σεζόν, κάνοντας ειδική αναφορά στον Μάριο Χεζόνιο και θεωρώντας δεδομένη την αποχώρησή του από τη Μαδρίτη για τον Παναθηναϊκό.

Τα ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρονται κατά καιρούς στον Μάριο Χεζόνια και το μέλλον του 29χρονου φόργουορντ, συνδέοντας την περίπτωσή του Κροάτη πρώην NBAer με τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος μίλησε πρόσφατα σε Μέσο της πατρίδας του σχολιάζοντας τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Και σίγουρα δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας».

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της Sport καταπιάστηκε με τις τρεις συνεχόμενες ήττες που μετράει η Ρεάλ Μαδρίτης στη EuroLeague, βάζοντας στην εξίσωση τις εκκρεμότητες που αφορούν τη σεζόν 2024/25.

«Η αποχώρηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό θεωρείται ολοένα και περισσότερο δεδομένη, ο Έντι Ταβάρες δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τον σύλλογο και δεν φαίνεται ότι θα το κάνει σύντομα, οι βετεράνοι Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Ροντρίγκεθ διανύουν τους τελευταίους μήνες στο μπάσκετ και ο Μούσα έχει NBA-out» αναφέρει το δημοσίευμα συνδέοντας εκ νέου τον Κροάτη με τους «πράσινους».